Nu eerder werk door het “financieel cv”

Nu eerder werk door het “financieel cv”

Nu eerder werk door het “financieel cv”

NIEUW! Naast een cv kan iedereen met een beperking voortaan ook nog een tweede document tonen, genaamd het financieel cv. Hierop kunnen jij en een werkgever precies zien welke subsidies en financiële regelingen in jouw geval gelden als je een beperking, handicap of ziekte hebt.

Vorige week startte de overheid namelijk de website Financieelcv.nl. Vul hier het (privacyvriendelijke) stappenplan in, voeg het toe aan je sollicitatiebrief en een werkgever kan in één oogopslag zien welke financiële voordelen er kunnen zijn als hij jou aanneemt.

Er bestaan immers vele financiële voordelen, maar vaak is onbekend wat er allemaal wel niet mogelijk is. Denk oa aan bijdrages voor loonkostensubsidie, de no-riskpolis of een proefplaatsing. Als jij bijvoorbeeld langdurig ziek bent geweest, zal een werkgever huiverig zijn jou aan te nemen.

Met een uitdraai van Financieelcv.nl kun je in het kort alle speciale regelingen laten zien en zal hij minder bang zijn voor de kosten als jij opnieuw ziek wordt of een terugval krijgt.

De minister gaat ervan uit dat het meesturen van een financieel cv ook als voordeel heeft dat je extra gemotiveerd overkomt. Daarnaast vindt hij dat er door onwetendheid te veel subsidiegeld voor werkgevers op de plank blijft liggen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...